Om Jytte

Jytte Vikkelsøe, Ph.D. i social psykologi med speciale i proces-orienteret psykologi, psykoterapeut MPF har boet i knap 2 årtier i USA.
Her arbejdede hun med individuelle- og parforholdsproblematikker i sin private praksis og som international træner, konsulent, kursusleder, fordragsholder og supervisor i USA, Europa, Australien, New Zealand, Rusland og Asien.

Jytte Vikkelsøes internationale arbejde spænder over alt fra kurser og foredrag i personlig vækst, terapeutisk træning og uddannelse, mangfoldighedstræning af Fortune 500 Companies, kommuner og offentlige uddannelsesinstitutioner til arbejde med aboriginale samfund omkring racisme, alkoholisme og mentale sygdomme og store internationale multi-kulturelle konflikter med ca 350 mennesker omkring social uretfærdighed i USA, Europa, Australien og Asien.

Uanset om arbejdet har været med enkeltpersoner, par, grupper eller organisationer, fokuserer Vikkelsøe på at forstå udfordringer, konflikter og andet kaos som dynamiske forandringsprocesser og spændende muligheder for vækst.

Hendes 6-årige psykoterapeutiske uddannelse (MPF) fandt sted henholdsvis på Institut For Prozessarbeit, Zürich, Schweitz og The Process Work Institute, Portland Oregon, USA fra 1989-1995.

Hendes Ph.D.-afhandling, Beyond Guilt and Innocence: Towards a Process Oriented Criminology er en proces-orienteret rehabiliteringsmanual omkring mangfoldighedsproblematikker til brug i fængsler. I den forbindelese arbejdede hun f.eks. med en gruppe seriemordere i Sydney Maximum Security Prison, mindreårige lovovertrædere i ungdomsfængsler i Kyoto, Japan og Salt Lake City, Utah, USA og trænede fængselspsykologer, fængselspersonale og -ledelse i kriminalprævention og konfliktløsning.

Jytte Vikkelsøe er forfatter til bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte (Gyldendal 2017) og har deltaget i mange radio- og tv-programmer, bl.a. som ekspert i flere af DR2’s Temalørdage, blandt andre Mor er den værste i verden, Hurra for krisen i parforholdet og DR podcasten Hjerteflimmer for voksne.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!