Anbefalinger

Tidligere klienter her sagt om oplevelsen med min metode

“Jytte skabte sammen med mig en vej til fortiden, som tillod mig at være tilstede i nuet, og gav mig modet til at vælge fremtiden. Hvad hun gør forandrer dit liv.” Mand, 52 år. Danmark

“Jeg følte altid at Jytte var på min side, værdsatte mine oplevelser og hjalp mig til at forbinde mig med det, der prøvede at komme frem dybt inde i mig. Jeg gik ofte dybt forvirret ind til en session og kom ud med en klar følelse af hvad, der var sandt for mig.”  Kvinde, 37 år. USA

“Mit terapi med Jytte forbedrede mit liv radikalt. Det ændrede mit forhold til problemer. Jeg forstår nu, hvordan min egen selvforståelse påvirker min evne til at være tilstede i mit eget liv. Jyttes store kompetence, tilstedeværelse, interesse og empatiske indleven gør hende til en rollemodel for det hun prøver at lære dig.” Kvinde, 39 år. USA

“Jytte hjalp mig igennem en kæmpe livsomvæltning. Jeg var plaget af nedbrydende kropssymptomer og midt i en alvorlig parforholdskrise. Ved Jyttes hjælp lærte jeg at forstå, hvordan mine tidlige sår og skuffelser, problemerne jeg kæmpede med i  min hverdag og måden, jeg blokerede for sider af mig selv, jeg så inderligt længtes efter at udfolde i mit liv, alle var forbundet med hinanden. Jeg udviklede relationsfærdigheder, der har gjort min evne til at elske større, fordi jeg i dag kan stå ved mine egne indre modstridende følelser midt i konflikter. Jyttes urokkelige tro på at forandring er mulig var en helt uvurderlig støtte i arbejdet med at afmontere de overbevisninger, der stod i vejen for forandring.” Kvinde, 39 år. USA

“Jytte hjalp mig med at arbejde med mine livsdrømme. Intet har været så kraftfuldt og transformerende som mit arbejde med Jytte.” Kvinde, 53 år. Norge.

“Jytte er som terapeut en lærer med dyb insigt i kærlighed og  det mod, der skal til for at leve sine drømme.” Kvinde, 48 år. USA.

“Måden Jytte præsenterer ting på, gav mig tryghed til at tale om de ting, der normalt ikke var nemme at tale om. Jeg indså hvordan jeg byggede mure op omkring mig selv, og lærte at bryde dem ned igen. Jeg har foretaget radikale livsændringer i mit arbejde med Jytte, og er nu godt på vej hen imod det liv, jeg altid gerne har villet leve i stedet for bare at tale og drømme om det.” Kvinde, 27 år. USA.

“Med Jyttes hjælp lærte jeg at forstå mig selv på et meget dybere plan og at relatere til mig selv på en langt mere omsorgsfuld og kærlig måde. Mit fohold til forhindringer, udfordringer og konflikter har ændret sig dramatisk. I stedet for at undgå disse oplevelser, bevæger jeg mig nu igennem dem med nysgerrighed og en følelse af at lære noget nyt hver gang – at blive større indeni mig selv.” Kvinde, 42 år. Denmark.

“I mødet med Jytte begyndte en skræmmende fastlåst livssituation endelig at bevæge sig igen. Og selv om jeg ikke var sikker på, hvor det hele ville ende, følte jeg mig tryg. Jeg lærte at stole på min egen intuitive indsigt og at se den som min kærnestyrke. Jeg har lært at følge den med mod og integritet og at bruge den som et redskab til at bevæge mig fremad mod det jeg længtes allermest efter.” Kvinde, 36 år. Sverige.

“Mit arbejde med Jytte var en perfekt kombination af kærlig støtte og respektfuld udfordring. Det føltes altid som magi. Jeg følte mig altid total tryg ved at åbne op for min sårbarhed, og de forvirrende områder i mig selv, hvor jeg følte mig fortabt. Det øjeblik jeg var parat, ville Jytte med respekt guide mig hen imod en anden side af mig selv, der var modig, åben og parat til at vokse. Hver session åbnede mine øjne mod noget nyt, og jeg følte mig altid bedre tilpas, og som en stærkere person bagefter. Jeg er rørt når jeg tænker på vores arbejde sammen.” Kvinde 42 år. Polen.

“I terapien og på kurserne med Jytte lærte jeg at arbejde på en vedholdende måde med de områder, jeg identificerede som problematiske i mit liv. Jeg lærte at fokusere uden at give op, at kombinere ærlighed med empati i måden, jeg kiggede på mine kroniske vanskeligheder. Jeg lærte at udrede og dissekere min dybeste frygt og genkende måden den manifesterede sig på i mit liv – hvilket altid havde været en gordisk knude for mig. Jeg elskede at træningen var så konkret, så specifik. Jeg er blevet i stand til at give slip på nogle gamle mønstre, der har holdt mig fanget. Mine problemer er ikke forsvundet som ved magi – de fleste eksisterer stadig. Men jeg er blevet en meget stærkere person. Jeg er i stand til at tage ansvar for mit eget liv og engagere mig i det. Jeg har adgang til min indre kærnestyrke. Jeg ved hvordan, jeg skal arbejde med mig selv. Jeg er ikke bange for at kigge på mine fejltrin. Jeg er ikke bange for at fortælle mig selv sandheden. Og mest af alt, jeg er ikke bange for at forsøge.” Kvinde, 46 år. Holland.

“Efter at have lidt under alvorlige fysiske og emotionelle overgreb som barn, alkoholmisbrug og narkomani som teenager og ung mand, var de adfærdsmønstre, jeg havde etableret i mit liv, ved at ødelægge både mit ægteskab og mine professionelle relationer. Efter 12 år på afvænning og et utal af terapeuter var Jytte Vikkelsøe den første til at identificere det, der udløste disse destruktive mønstre og præsentere mig for en succesfuld metode til at forandre og hele disse sår. Jeg er dybt taknemmelig.” Mand, 42 år. USA.

“Det har været uendelig nyttigt for mig at arbejde med Jytte. Hun har en fantastisk evne til at vende, hvad, der til at begynde med, kan synes trivielt eller indlysende i en samtale til en indsigt, der både overrasker og udfordrer. Måske dukker den virkelige dybde af indsigten først op et par dage senere, men den kommer altid.” Mand, 52 år. Danmark.

“Jytte er en utrolig lytter. Jeg har været meget imponeret over hendes indsigter, der virkelig har givet mig et andet perspektiv på livet. Det er tydeligt at hun elsker, hvad hun laver og er til stadighed fascineret af mønstrene bag vores menneskelige natur. Hun er et af de mest nærværende mennesker, jeg nogensinde har mødt.” Kvinde, 37 år. USA.

“Jytte Vikkelsøe er en af disse sjældne skatte man møder på sin rejse gennem livet. Hun er respektfuld og nænsom og på samme tid krævende. Hendes professionelle evner kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Hun har lært mig at bruge oplevelser, negative såvel som positive, til at forstå og forbedre mine relationer til andre. Det gælder både i arbejdsrelationer, venskaber og familierelationer. Jeg har lært at det er muligt at forandre sit liv til det bedre på alle alderstrin. Jeg er ved at lære at se selve “processen” – at forstå at den ikke er endelig, men fortsætter livet igennem – og høste glæde heraf. Jytte har givet mig håb og forståelse. Hun er min coach, min mentor, min ven.” Kvinde, 62 år. USA.

“Gennem mine 35 år som konsulent, hvor jeg har arbejdet med ledere, grupper, og organisationer i hele verden, har jeg mødt og arbejdet med mange meget dygtige mennesker. Jytte Vikkelsøe er blandt de allerbedste. Indsigtsrig, dygtig, autentisk, empatisk og altid med det store perspektiv for øje, kortlægger hun på magisk vis individuelle-, parforholds- eller gruppedynamikker. Hvis du får chancen for at arbejde med hende, anbefaler jeg inderligt, at du sørger for, at det sker.” Pat McLagan. CEO, McLagan International, Washington D.C., USA. Forfatter til bøgerne: The Age of Participation og Change is Everbody’s Business.

“Som et (til tider alt for) refleksivt væsen, troede jeg naivt, at jeg havde tænkt alle scenarier igennem på de problemer, jeg sloges med til daglig. Men hver eneste gang jeg kom fra en session hos Jytte, var det med et berigende nyt perspektiv på mig selv og verden. Jeg har oplevet Jytte, som en fantastisk lytter, samtidig med hun hurtigt sansede den egentlige årsag til, hvorfor jeg sad overfor hende (den var skjult for mig). Men jeg tror næsten den største kvalitet for mig har været mødet med et menneske som igennem et langt liv, selv har reflekteret over verden igennem forskellige prismer. Ganske enkelt et utroligt klogt menneske. Jeg var været igennem to forløb med Jytte og ved, at jeg vender tilbage en gang i fremtiden, når jeg står overfor udfordringer, jeg ikke selv kan kapere.” Mand, 30 år. Danmark.

“Jytte har været en uvurderlig støtte i min overgang fra ungdom til voksen. En proces jeg, takket være hende, er kommet stærkere og tryggere igennem, end jeg havde troet muligt. Hun har, med sin unikke evne til at lytte, forstå, formidle og inspirere, ført mig tættere på et sandere udtryk. Hun har taget mig med dybt ind i mig selv, og lært mig at forstå og omfavne min angst og mit sår.  Hun har paradoksalt nok lært mig at acceptere den, jeg er, som god nok, samtidig med at hun har hjulpet mig til at se den, jeg har potentialet til at blive. Jyttes engagement, dedikation, empati og kærlighed går ‘way boynd the call of duty’.” Kvinde, 24 år. England.

“Jeg fik anbefalet Jytte af både min bror og en god ven, der ligesom jeg selv, er unge mænd, som ikke havde megen erfaring med terapi og lign. inden Jytte. Det var en god anbefaling. Personligt åbner jeg mig normalt ikke op for folk, jeg lige har mødt, men Jytte formår at skabe et rum, hvor du ikke kan lade være. I mine sessioner med Jytte har jeg fået en dybere forståelse for, hvem jeg er, hvorfor, hvordan jeg på nogle punkter har distanceret mig fra “min kerne”, hvordan jeg kan arbejde med at nærme mig denne igen – og på den måde har jeg fået en stærke følelse af, hvem jeg gerne vil være i fremtiden. Jeg er der ikke endnu, men med Jyttes fortsatte hjælp, er jeg sikker på, at jeg nok skal komme tæt på. Jyttes bog “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” er i øvrigt et glimrende supplement til hendes sessioner, og min kæreste og jeg brugt den flittigt til at håndtere parforholdets “mytiske hårdknude”, som hun beskriver med hidtil uset klarhed.” Mand, 30 år, Danmark

“Det aller mest vigtige, jeg har har fået med fra Jytte, er at lære at face ubehag i stedet for at flygte fra det. Dette har gjort det muligt for mig at arbejde med både misbrug og at kunne være i et parforhold på en sund måde. I min karriere er der altid mange øjne på én, og derfor har det været vigtigt at komme ind til mit sår, så jeg kan skille min offentlige person fra min private, men også for at komme til den meget vigtige erkendelse, at jeg faktisk er god nok- uagtet hvad jeg laver. I en omskiftelig verden er der få sandheder, men i Jyttes arbejde med vores menneskelige sår, har hun, i mine øjne, fundet en. Man kan prøve at flygte fra det, men da såret er en integreret del af én, vil det aldrig lykkes. Derfor har det været fantastisk at blive guidet i at udfordre mit sår, så jeg med tiden kan blive en hel person uden et hul i sjælen. For det er det såret er- følelsen af et hul, man prøver at fylde op, men aldrig kan, medmindre man tager fat om problemets rod.” Mand, 34 år, Danmark

“Hos Jytte har vi fået en uvurderlig forståelse for egne og partnerens sår, som gør, at vi håndterer konflikter langt hurtigere og endnu vigtigere fra et varmt hjerte. Tidligere var vores konflikter altid ud fra et ”rigtigt/forkert” syn. Det indblik i sig selv og den andens ståsted, som Jytte har formået at få frem, har gjort, at det, der tidligere var et irritationsmoment, i stedet for er vokset til en langt dybere forståelse og dermed også har bragt os til et sted, hvor kærligheden har de optimale betingelser for at gro. Jyttes bog og sessioner har for os forvandlet 15 års problematisk samliv, en skilsmisse og 3 års adskillelse til en fælles tilværelse bygget på respekt og fælles værdier.” Par 43/49 år. Danmark

“Vi blev undervejs begge overrasket over en ny tilstand af følelsesfuldhed hos os selv.  Ikke, at vi blev barnlige eller skrøbelige, nok nærmere mere ægte – med en respons på verden lidt som børns. Når lokale oplevelser i hverdagen aktiverede skam, begejstring eller frygt, kom reaktioner prompte og udækket. Som havde det vitterlig skrællet nogle lag panser af vores forsvar at gå tilbage og rydde op i det, der havde fået os hver især til at forskanse os. At se det i hinanden åbnede til et nyt lag af omsorg og forbundethed. Det var ikke for tøsedrenge at gå i parterapi og tage ansvar for hver vores. Men det var det hele værd. Vi er taknemmelige for, at vi havde Jytte som guide i processen. Vi havde aldrig selv fundet vej. Det gør en verden til forskel af få hevet elementer fra den underbevidste kælder op i lyset, hvor vi kan se på vores motivation fra alle sider og frit vælge at tage historierne med – eller forsøge at bryde med dem. Der er i dag ikke tvivl hos os om, at vi gerne vil leve videre sammen. Den omsorg, følsomhed og påpasselighed, som nu er med os, fandt vi kun, fordi Jytte hjalp os til at bryde igennem. Af hjertet tak for en smuk proces fra os begge. Par 43/44 år. Danmark

“Jytte bringer folks resourcer i spil. Hendes respekt for hendes klienter engagerer indre resourcer, der letter valg og beslutningsprocesser. Jytte besidder en intuitiv genialitet, der gennemskuer de mange lag, der er uden betydning. Vi blev som par hjulpet til at se vores parforhold klart og tydeligt. At se os selv og hinanden i et sandere lys. Denne forståelse af os selv og hinanden har fuldstændig ændret vores kommunikation og samvær som par.” Par, 42/ 38 år. USA

“Lige bortset fra hvor utrolig godt det har været for os som par, tror jeg, at det, der imponerede mig mest ved parterapien med Jytte, var hvor hurtigt, vi kom frem til kærnen af problemet (alle taler om lange processer, når de diskuterer problmer som disse). Mit udsagn ville være: meget interaktiv og hurtig proces, der indentificerede problemet og løste det.” Par, 46/ 39 år. Norge.

“Det er som at få skrællet død hud af kroppen, at være i terapi hos Jytte. Man skifter ham, og under det døde hudlag dukker ny porøs, men stærk hud frem. Man ånder friere og gladere. Med Jytte som guiding angel har det været muligt for os, som par, at trænge bag om den dynamik, som har forårsaget tilbagevendende konflikter imellem os igennem mere end 20 år. Som terapeut er Jytte både nænsom, empatisk og krævende. Hun holdt spejlet op foran os og lod os hverken gå i opløsning eller undvige realiteterne. Men hos Jytte sker der mere end blot at se sig selv i spejlet. Erkendelse går hånd i hånd med handling, og man udvikler i fællesskab instrumenter til at holde huden frisk. I Jyttes univers er der ingen facitlister, istedet er der alvorlige, barokke og morsomme vinkler til, at vi som par eller hver for sig bliver i stand til at realisere en større del af vort potentiale”. Par, 49/ 53 år. Danmark.

“At gå i terapi hos Jytte, har, kort sagt, reddet vores forhold. Det er dér, vi får løst vores konflikter, som vi ikke selv kan løse. Og det er dér, vi udvikler vores forhold til et sundt og stærkt fundament, når vi ikke kæmper med ‘her og nu problemer’. Når vi som voksne går ind i et forhold, har vi alle en bagage med os. Vi  har oplevet at denne bagage i Jyttes hænder kan blive en styrke for forholdet frem for en hemsko. Om vi er på et godt eller dårligt sted i vores forhold, får vi altid noget ud terapien hos Jytte”. Par, 42/ 34 år. Danmark

“Jytte bragte klarhed til vores mest komplekse og kroniske relationsmønstre. Hendes klarheds gave og hendes forståelse af ‘sårings’-processer har hjulpet os til at se langt mere objektivt på disse tilsyneladende umulige, dysfunktionelle mønstre og åbnet langt flere valgmuligheder op i vores liv. Hendes kraftfulde intellekt, imponerende terapeutiske færdigheder og empatiske evner skaber en fantastisk atmosfære for dybt personligt arbejde. Vi anbefaler helhjertet hendes kurser og private sessioner.” Par, 33/ 37 år. USA

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!